Årsmöte och lite annat

Årsmöte

Tack för senast! Lite formalitet och lite annat avhandlades på årets årsmöte i vår förening, även fika i form av semlor. Tack till er som var med.

Nya stadgar kommer att skickas ut så fort dessa är justerade och klara.

Webbsidan och forumet

Vår webbplats samt forumet har fått ett nytt hem, den största skillnaden syns nog även för er. Både forum och webbplats har nu nämligen fått ett SSL certifikat. Det innebär att ni nu säkert och tryggt vet att ni verkligen pratar med oss och den rätta servern när ni interagerar med webbplatsen och forumet.

Märker ni något som är galet eller beter sig konstigt/fel hör gärna av er till sekreterare@sk5lf.se.

73’de
Kasper
Sekreterare SK5LF

Klubbens e-postadresser – kan ligga nere

Hej kära medlemmar!

I arbetet med att börja använda Googles tjänster för administrativa saker så har undertecknad nu påbörjat flytten av våra e-postadresser. De så kallade MX pekarna har ställts om nu idag torsdag kl 15:30 till att gå till Gmails servrar. Detta kan innebära att epost från nu och ca 24 timmar framåt inte kommer fram som de ska.

Vänligen ta kontakt med oss på sa5lkt@sk5lf.se om du funderar över något (den e-postadressen fungerar). Där svarar jag och vidarebefordrar mejlet till ansvarig som ska ta emot det, om det inte är till mig.

Jag hoppas ni har förståelse kring detta och jag kommer gå ut med information när allt fungerar som det ska igen. 🙂

73 de
Kasper SA5LKT

Årsmöte för verksamhetsåret 2023

Hej

Nu är året 2023 i föreningens verksamhet igång, med uppstart den 18/1 med ett medlemsmöte, där 19 st medlemmar närvarade, kul!

Vi pratade lite kring årets verksamhet i klubben, vad vi har för planer och tankar.

Årsmöte

Är planerat till den 21 februari i lokalen (Kärna), se separat kallelse för tid. För att vara röstberättigad så ska medlemsavgiften vara inbetalad senast den 15 februari.

Varmt välkomna till ett nytt år med SK5LF!

73
Kasper
Sekreterare i SK5LF