Välkommen till SK5LF – Radio Klubben Östra

Vi hoppas att du ska trivas på vår hemsida och vill höras i etern med oss!

2017-09-26

Hej!

Tack för medlemsmötet idag! Det blev prat om diverse olika ämnen både på mötet och utanför :).

Glöm inte den 2 oktober:

Anmälning till den 2 oktober sker till sekreterare@sk5lf.se senast den 28 september.

Ha det bäst!

P.S. Är du ny medlem?
Varmt välkommen iså fall :)!
Var vänlig och skicka ett mail med dina uppgifter (namn, ev.signal, telefonnummer och e-postadress) till sekreterare@sk5lf.se. Du kan också använda formuläret på sidan ”Kontakta oss”.

2017-09-21

Hej! 🙂

Den 2 oktober, en måndag, är vi också inbjudna till Rundradiomuseet i Motala med bland annat ett föredrag om radarteknik. Se eran mail och på facebook för mer information.
Anmälning sker till sekreterare@sk5lf.se senast den 28 september.

Ha det bäst!

2017-09-21

Hej på er! 🙂

Hoppas ni har en bra start på hösten!

Nu börjar det närma sig med stormsteg vårat första riktiga medlemsmöte för hösten.
Det kommer ut ett mail till alla angående detta möte och dessutom finns info på våran Facebook grupp :).

Ha det bäst så hoppas jag att vi syns och hörs!

2017-08-29

Hej på er! 🙂

Nu är det dags för våran kickoff! Den äger rum vid Rosenkällasjön (Linköping) som förra året, på lördag 2/9 klockan 10:00 kommer vi vara där :). Kommer skicka ut ett mail med lite info också samt även på vår facbooksida.

Här nedan följer en liten översiktsbild på platsen där vi kommer att ses. Det heter ”Rödberget”.

I bilden finns inringat två områden.

• Vitt: Är det område vi kommer vara på om det inte regnar.
  • Blått: Är där vi kan vara om det regnar.
Klicka för att förstora upp bilden.

Ha det bäst så hoppas jag att vi syns och hörs på lördag!

2017-08-13

Hej på er! 🙂

Hoppas ni har en bra sommar!

Nu börjar det närma sig årets kickoff i SK5LF. Den kommer äga rum på samma plats som förra året (Rosnkällasjön i Linköping). Datumet är: lördagen den 2 september.

Vi kommer vara vid en grillplats uppe på en höjd (ett berg) precis vid Rosenkällasjön. Blir det regnigt väder finns möjlighet att några hundra meter bort vara vid en grillplats med tak. Där finns även utkikstorn med väderskydd.

Som förra året så kommer vi grilla lite och köra lite radio. Men också förstås bara umgås och prata rent allmänt om ditt och datt :).

Mer info så som karta & tid kommer runt den 23 augusti.

Ha det bäst så hoppas jag att vi syns och hörs!

___________________________________________________________

Vi finns även på Facebook Undrar du över något kan du alltid höra av dig till: info@sk5lf.se