Repeatern

Föreningen har en repeater (70 cm) i Linköping. QTH är närmare bestämt i ett område som heter Berga, det ligger inte långt från stadskärnan. Den sitter på taket på ett flervåningshus som ligger på en höjd.

Felanmälan

För felanmälan eller andra funderingar, kontakta gärna oss på info@sk5lf.se och berätta om dina funderingar/uppmärksammade problem med repeatern. All information om hur ni tycker repeatern fungerar är välkommen, allt för att den ska kunna fungera så optimalt och bra som möjligt.

Information om repeatern (observera att vi har en ny frekvens vid årsskiftet 2017/2018)

Frekvens: 434.825 MHz
Status:
QRV
Skift: -2.0 MHz
Subton: 82,5
DTMF: 5

Radio hårdvara: ICOM IC-FR 4100
Antenn: Aerial OY AV1914-H (4 stackad)
Effekt:
12,9 W (ut från antennen)
Kavitetsfilter: 6 st Wacom WP-678-R1

Tack till

Vi vill rikta extra tack till några som hjälpt oss med att fixa repeatern i klubben.

Stort tack till Anders, SM5DWC, för trimning av kaviteterna samt TX-RX till radion, en ICOM IC-FR 4100.

Även ett stort tack till Mikael, SM5VQH, för programmeringen av radion samt det lilla repeater kort som du fixat med bravur.

Lite bilder på hårdvaran för repeatern